Het traject

Infosessie

We organiseren maandelijks een infosessie van een halve dag waarin we meer uitleg geven over de opleiding en de job. Daarnaast zal je ook enkele testen afleggen, om te zien of de opleiding iets voor jou is of niet.

Kom dus zeker langs op 1 van onze infosessies!

Kick-off

We starten de opleiding met een kick-off sessie. We maken niet alleen kennis als groep, maar we maken jullie ook wegwijs in het e-learning platform, we lichten de verschillende vakken en oefeningen toe... Daarnaast brengen we ook alle opleidingsdocumenten in orde.

Het leertraject

Gedurende 10 weken volg je het leerpad dat we voor jou uitgestippeld hebben. Dit gaat over 1 workshop per week, en 4 dagen e-learning. Zo kan je op jouw eigen ritme de materie doornemen en de nodige oefeningen voorbereiden.

Meer weten over het programma?

Examen

Na deze 10 weken, ben je klaar om je eindexamen af te leggen. Dit is een grote oefening, waarbij je wel nog gebruik mag maken van het cursusmateriaal dat je gekregen hebt.

Stage en werk

Na je eindexamen ben je klaar om de geziene materie in de praktijk te brengen! Uiteraard zullen we je al van in het begin van de opleiding klaarstomen hiervoor met een workshop rond solliciteren, een cv opstellen, motivatiebrief schrijven...

Een stage of IBO is een ideale opstap naar een job als dispatcher!