Over Zelco Logistics

Zelco Logistics werd 30 jaar geleden opgericht om bedrijven te ondersteunen bij de optimalisatie van hun logistieke activiteiten.

We zijn er namelijk van overtuigd dat met een portie gezond verstand en de juiste know-how, elk bedrijf tevreden klanten kan werven en bewaren tegen een optimale kost.

Geen enkel project is te groot of te klein voor onze logistieke consultants. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, en we zijn niet tevreden voor we een perfect antwoord hebben op jullie logistieke vragen.

Doorheen de jaren hebben we heel wat kennis opgebouwd in allerlei logistieke deelgebieden zoals magazijnmanagement, voorraadbeheer, productieplanning en transportmanagement. De expertise die we verzamelden, delen we graag in onze logistieke opleidingen.

Zelco Logistics volgt geen logistieke trends, maar zet ze. Door onszelf en onze klanten te blijven uitdagen, willen we steeds een stapje voor zijn.

Je kan bij ons terecht voor:

  • logistieke consulting
  • logistieke opleidingen
  • logistiek co-management

Onze expertisedomeinen zijn:

  • Magazijnmanagement
  • Voorraadbeheer
  • Transportmanagement
  • Productieplanning
  • Supply Chain management

Dankzij de jarenlange ervaring van ons sterk team, hebben we heel wat kennis opgebouwd die we graag met jullie delen. We bieden naast deze opleiding voor werkzoekenden, ook heel wat open opleidingen en zelfs in-company opleidingen aan. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie of bekijk ons volledige opleidingsaanbod.

Zelco Logistics Qfor label

Erkend opleidingsverstrekker

Zelco Logistics behaalde voor zowel de logistieke consultancy als de logistieke opleidingen het Qfor kwaliteitslabel.

In het kader van de KMO-portefeuille, de opvolger van BEA (Budget voor Economisch Advies), kunnen KMO’s subsidies aanvragen voor onder meer opleiding en advies.

Zelco Logistics is als kwalitatief opleidings- en adviesverstrekker door de Vlaamse overheid erkend voor de beide pijlers.

Je kan dus zowel voor onze consultancy projecten als voor onze opleidingen subsidies aanvragen.